Početna  /  Restoran Park

Restoran Park

Restoran prati želju da se na ovom mestu okupljaju prijatelji i porodice, kako bi uživali u našim uslugama. Naša misija je da svako pronađe svoj kutak, bez obzira na starosno doba, potrebe ili profesiju. Internacionalna kuhinja, sa posebnim akcentom na domaće specijalitete samo je jedna od prednosti našeg restorana.

Za naše najdraže goste, tu je igraonica- Divan dan. Igraonica je osmišljena tako da deci bude zanimljivije dok roditelji vode ozbiljnije razgovore uz kafu i sve dok su u njoj, oni su naša briga. U igraonici su sa Vašim mališanima naše divne vaspitačice, koje brinu o njima sve vreme. Takođe, igraonica se pretvara u rođendaonicu, u slučaju da mališani žele baš tu da proslave svoj rođendan!

Brunch je novina na ovom prostoru, ali su naši gosti i te kako zadovoljni ovom idejom. Brunch je na bazi švedskog stola, gde možete probati jela, koja inače nisu deo našeg menija- i to uz neograničen pristup stolu. Naši kuvari sve vreme brinu o tome da hrane ima dovoljno, koja je sve vreme topla. Svo piće u toku brunch-a se plaća po utrošku.

Zakoračite u ambijent koji je spoj dobre hrane i energije- ambijent koji ima dušu.