Početna  /  Apartmani Vista

Apartmani Vista

Apartmani Vista nalaze se na 250m od medicinsko-wellness centra, što ih čini jednim od bolje pozicioniranih u Ribarskoj banji.

U ponudi su dva premium apartmana, kategorisana sa 4 zvezdice:

• Vista 1 - urbano-modernog stila, sa jednom spavaćom sobom, idealan je za porodice sa decom ili manje društvo.
• Vista 2 - skandinavskog stila, belih i prirodnih tonova, sa dve spavaće sobe, savršen je izbor za proširenu porodicu ili dve.

Oba apartmana imaju podno grejanje, klimu, Wi-Fi, kablovsku i TV u svakoj prostoriji. Opremljenu i fukncionalnu kuhinju posebno smo prilagodili ljubiteljima svih vrsta kafa tako da su gostima na raspolaganju el.džezva za domaću kafu, mutilica za nes i Dolce Gusto sa velikim izborom kapsula. Dušeci, posteljina i peškiri su klase lux hotela da upotpune dobro zaslužen odmor, dok će boravak na jedinstvenim „lebdećim“ terasama stvoriti neponovljiv osećaj da uživate u samim krošnjama drveća.

Kako bismo gostima olakšali pakovanje i omogućili da odmor otpočne već kod kuće, apartman je opremljen sredstvima za ličnu higijenu, priborom za šivenje i čišćenje obuće, papučama, društvenim igrama, knjigama ali i kafom, šećerom, solju, biberom, uljem... Tačnije svim onim što bi moglo da zatreba.

Apartmani Vista dočekuju goste, uz piće dobrodošlice, od decembra 2022.

Društvene mreže